Servomotorer

Vi har ett brett sortiment av servomotorer för att kunna erbjuda en optimal lösning till just Din applikation.
Till alla motorer har vi passande servoförstärkare, men motorerna kan också anpassas för att drivas av de flesta på marknaden förekommande förstärkare.

Under sektionen downloads finns kataloger att ladda ned. Kontakta oss om Ni behöver 3D-ritningar.

   
Komotek - anpassas redan vid små antal
Denna leverantör från Sydkorea har motorer från flänsmått 40x40mm till 220x220mm. De har en prisbild som gör dem attraktiva vid stora serier, men kan också specialanpassas redan vid små serier vilket är ganska unikt.
  SEM - kompakta motorer serie HDM
Dessa motorer tillverkas i England och kännetecknas av bra prestanda och kort inbyggnadslängd. Som standard med resolver eller inkrementalgivare, men olika absolutgivare finns som tillval.
     
 
Lenze - många tillval, kort leveranstid

Dessa tyska motorer finns i många storlekar och varianter och har många tillval, inte bara olika återföringsgivare och bromsar utan också många olika växellådor. Alltid bra leveranstid och konkurrenskratigt pris redan från 1st. Finns också asynkronmotorservo.

 

Exlar - inbyggd servoförstärkare
Dessa motorer har inbyggd elektronik med matning direkt från nätet 230VAC. Standard är inkrementalgivare, men flervarvig absolutgivare som tillval. Kommunikation via RS485 eller ethernet. Finns även som linjärt ställdon med samma elektronik.